fbpx

Kom med på et eventyrligt retreat midt i de smukkeste bjerge på Tenerife 

Vi kan love at dette særlige retreat byder på hel unik selvforkælelse. Du kommer hjem med fornyet energi, nærvær og en krop, der strutter af sundhed.  
Stedet er bygget af yogier til yogier, og de laver de de lækreste, sundeste og smukkeste vegetarmåltider.  
Mandala de Masca, Tenerife / JAN 2024 - INTERESSELISTE
karina og deltager spiser ananas

Frisk ananas på gåtur

Tenerife - opholdsrum på Mandala de Masca

God stil - også i opholdsrummet

Tenerife - pool og udsigt

Pool med view

Fakta om uge-retreats på Mandala de Masca

Kommende retreats til Mandala de Masca: jan 2024
Afrejse fra København (kl 8.00) eller Aalborg (kl 7.45)
Rejsearrangør: Spies. Du køber rejsen af Spies (via links på denne side).  Din rejse er dermed dækket ind under Rejsegarantifonden, og du får alle pengene retur ved aflysninger.
I rejsens pris indgår: Fly / mad på fly / transfer til/fra hotel / hotel / helpension med drikkevarer /snacks, juice, te i løbet af dagen / undervisning / Vandretur med lokal guide / tur til kysten / CO2-kompensation
Beliggenhed: Fincaen Mandala de Masca  ligger midt i naturen omgivet af bjerge på det vestlige Tenerife, i gåafstand til den lille bjergby Masca
Undervisning foregår på en af de udendørs terasser - eller i en smuk indendørs sal. 
Aktiviteter: Vi tager på en smuk vandretur i bjergene sammen med den lokale guide, og en af dagene tager vi til stranden. 
Mulighed for at booke massage og kropsterapi - på stedet er en massør, og der er altid en medunderviser med, som tilbyder kropsterapi
Stedet: Vi har stedet for os selv, hvilket giver en helt særlig stemning. Maden er glutenfri, vegansk … og først og fremmest sund og lækker.
KOM PÅ iNTERESSELISTE HER OG FÅ BESKED

Undervisning  

07.00-09.00
 – Morgenpraksis.
16.00-18.00
 – Eftermiddagspraksis
Morgenen starter stille med åndedrætsøvelser. Derefter laver vi dans og mere dynamiske øvelser, som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk.

Efter praksis har vi stilhed til efter morgenmaden. 

Om eftermiddagen har vi et særligt tema hver dag. I øvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og særlige rysteøvelser.  Vi helliger minimum en halv time til afspænding, nærværstræning og visualiseringer. 2 eftermiddage er der undervisningsfri, hvor der er mulighed for vandretur. Du kan også deltage i en særlig åndedrætsterapi-session, som koster 300 kr. 
yogasal på Tenerife

Det siger deltagerne 

 • Ann Lilja
  "Når jeg sætter mig og lukker øjnene, kan jeg mærke stemningen fra mit sidste yogaretreat i kroppen. Mærke hvad jeg tager med mig af Karinas dejlige undervisning og mærke, at jeg har fået fat i nogle vigtige ting i mit liv. Det var en magisk uge."
  Ann Lilja
  Landskabsarkitekt 
 • Oliver Rannje
  "Kombinationen af at være alene afsted, men alligevel sammen med en gruppe var perfekt. Karina smitter med sit gode humør og skaber en tryg stemning. Hendes bodyfulness-sessions kombinerer mindfulness, meditation, åndedrætstræning og yoga, som giver dig den ro og balance, du tager afsted for at opnå. En rørende og mindeværdig oplevelse. Kæmpe anbefaling."
  Oliver Rannje
  Ejendomsmægler
 • Anette Kjærgaard
  ”Bodyfulness skal opleves. Det er en skøn kombination af åndedræt og bevægelse, som forløser stagnerede følelser og energi, åbner op til dybere indre kontakt, mere livfuldhed og glæde.”
  Anette Kjærgaard
  Journalist, coach og mentor
 • Carina Charlott Paamejer
  "En uge fyldt med masser af varme, ro, kærlighed, skønne energier og ikke mindst læring om hvilken betydning Bodyfulness har. [...]Jeg er Karina dybt taknemmelig for at have hjulpet mig med at trække vejret helt nede i maven, til at mærke efter, til at finde min indre styrke og ikke mindst til at finde min vej tilbage i kroppen."
  Carina Charlott Paamejer
  Advokatsekretær
 • Flemming Damkjaer 2
  ”Da jeg tog afsted følte jeg mig superstresset, ligesom lukket inde i mig selv og ikke i kontakt med omverdenen. Da jeg tog hjem følte jeg mig forandret - i kontakt med mig selv og verden på en ny måde. Jeg ser pludselig livet som et stort spændende eventyr og ikke som en kamp. Det jeg har fået ud af turen kan slet ikke gøres op i penge.”
  Flemming Damkjær
  Folketingsbetjent

Din investering?

Pris i 2023 var: 14.995 kr. (delt dobbeltværelse) - Pris for januar 2024 følger, når rejsen er klar for tilmelding

I rejsens pris indgår: Fly / mad på fly / transfer til/fra hotel / hotel / helpension med drikkevarer / snacks, juice, te i løbet af dagen / undervisning / vandretur med lokal guide / tur til kysten / CO2-afladsbidrag
INTERESSELISTE - TIL TENERIFE JANUAR 2024
spisning ved langbord Tenerife
Karina med solbriller i panden

Din underviser

Jeg hedder Karina Helsted Moe.
Jeg er fysioterapeut, psykoterapeut MPF*, åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og yogalærer (RYT 500).
Jeg elsker at hjælpe andre til at mærke sig selv.
Og til at omfavne sig selv. Det lyder enkelt, men det kan være svært.
Derfor har jeg udviklet metoden Bodyfulness.

Masca

Du bor omgivet af bjerge med fine vandrestier. Du kan også gå 7 minutter ned til byen, hvor du finder små cafeer. 
Karina siddende på bjergtop på Tenerife

PS:

Én aften kan du deltage i en guidet åndedrætsterapi-session (300 kr.)

Midt på ugen kan du tage med på en fælles gudesmuk vandretur med en lokalguide i nationalparken.
To gange vil der være transport til/fra kysten, hvis du har lyst til at slappe af ved stranden, gå rundt i den lille badeby eller vandre langs stranden.
Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu