fbpx

Dyrk Bodyfulness

Når det passer dig. Hvor det passer dig.

karina i barnets stilling på strand

Slip smerter i nakke og skuldre - 3-ugers forløb

NÆSTE HOLD ULTIMO '24
Forløbet giver dig en ny forståelse af dine spændinger og smerter i nakke og skuldre. Du udfører hver dag 2-3 enkle øvelser, som hjælper dig med at slippe dine spændinger. (ja, også selv om smerterne kan føles permanente)  
Læs mere her

Breath - 3-ugers forløb

NÆSTE HOLD STARTER  1. JANUAR 2024
Bodyfulness-programmet giver dig en dybere forbindelse til din krop. Kernen er en særlig åndedrætsøvelse, som du laver to gange dagligt – hver morgen og hver aften.
Læs mere her
Karina på stranden - strækker sig med lukkede øjne

Life - 10-ugers forløb i Bodyfulness

NÆSTE HOLD STARTER 11. FEBRUAR 2024
På dette online-forløb over 10 uger bliver du grundigt introduceret til metoden Bodyfulness. Du får skabt et solidt grundlag, så du kan skabe permanente forandringer i dit eget liv. 
Din guide er Karina Helsted Moe, der har udviklet Bodyfulness-metoden og skrevet bogen Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen. 
Læs mere her
Karina i en bagoverbøjning

Bliv medlem 

Øvelser, inspiration og rabatter
Som medlem hos Bodyfulness får du adgang til en række fordele, der alle hjælper dig ned i kroppen. 
Du får adgang til "Kit" med 'velser til din daglige praksis, "Pauser" på 5 minutter, samt de seneste Samlinger. Du deltage gratis i live-Samlinger på Zoom. Du bevarer adgangen til de forløb, du har taget. Du får rabatter på nye forløb og på weekend-retreats. Du kan altid række ud og få hjælp. Og du kan deltage i en lukket gruppe kun for medlemmer. 
Læs mere her

Bodyfulness i det bedste selskab

Det er ikke sjovt at spille badminton alene derhjemme. Men andre discipliner er som skabt til at blive dyrket hjemme. I sit eget selskab. I sit eget tempo.

Det gælder Bodyfulness. Og det gælder selvfølgelig online-slægtninge som mindfulness-kurser, åndedræts-kurser og online-yoga.

Hos Bodyfulness får du både den fysiske og den mentale træning. Og du bliver ikke stresset af uløste opgaver, for det er altid dig, der sætter tempoet. I Bodyfulness er det vigtigste princip, at du lytter til din krop. Hvad siger kroppen?

Du kan vælge mellem 3 online-forløb (som du kan se på denne side):

Nakke/skuldre-forløbet, et 3-ugers forløb, der hjælper dig med at at slippe smerter og spændinger i nakke og skuldre.
Breath, et 3-ugers forløb med fokus på det dybe åndedræt.
Life, 10-ugers forløbet, som kommer hele vejen rundt om de forskellige dele af Bodyfulness.
Og så kan du selvfølgelig blive medlem og få adgang til en række fordele, der hjælper dig ned i kroppen i din hverdag.

Hvis du ikke har prøvet f.eks. online-yoga eller et online-kursus i mindfulness, kan det måske være svært at forestille sig, hvad det går ud på. Hos Bodyfulness gør vi en dyd ud af, at gøre det hele så enkelt og let for dig som muligt. Det betyder, at du har mulighed for at lytte og se alle øvelser på en app på din telefon. Og vigtigst: Du kan have din telefon på flytilstand, mens du tager vores øvelser. De fleste videoer er lavet, så du meget hurtigt kan nøjes med at lytte til Karinas beroligende stemme.

Med andre ord: Du kan lukke øjnene og koncentrere dig om kernen i Bodyfulness: At finde ned i kroppen. At finde hjem til dig selv.
Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu