fbpx

Karina Helsted Moe

Karina Helsted Moe fra Bodyfulness
Hej, på denne side får du et par ord om mig. 

Jeg hedder Karina Helsted Moe. Jeg er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF (godkendt af Psykoterapeut foreningen), yogalærer (RYT 500), og åndedrætsterapeut (Transformational Breath®).

Siden 2001 har jeg afholdt kurser, retreats og klientforløb. 

Igennem årene har jeg udviklet metoden bodyfulness. Og i efteråret 2021 udkom jeg med bogen Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen.

I dag føles det som om, at jeg er havnet på den helt rette hylde. Og i virkeligheden har jeg været på den hylde, lige siden jeg som 15-årig begyndte på mit første yoga/meditationskursus. Kropsarbejde og selvudvikling har bare altid været min vej. Altid med et nysgerrig og samtidig rationelt blik.  

Først blev jeg uddannet fysioterapeut (1999). Jeg fandt hurtigt ud af, at mange  smerter kunne lettes alene ved samtale og nærvær. Derfor læste jeg i årene 2003-2007 videre til psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut. Siden har jeg bl.a. taget en international åndedrætsuddannelse. (Tranformational Breath)

Når jeg behandler klienter i dag, er det altid med hele min faglige bagage i rummet. 

Privat bor jeg med min mand, to store drenge og norske hankat Benny i et træhus i Hundested.  På førstesalen af træhuset har Bodyfulness ApS hjemme. Siden efteråret 2021 har min mand nemlig også været partner i firmaet. 
Karinas signatur
Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu