fbpx

Bodyfulness-bogen

Skrevet af Karina Helsted Moe
Udkom i september 2021 på Myrens Forlag
Den første bog, der giver en både teoretisk og praktisk indføring i Bodyfulness
Let tilgængelig, fyldt med cases og fagligt velunderbygget
Allerede pensum på flere store psykoterapeut-uddannelser
Kan købes hos en lang række fysiske boghandlere og internetboghandler. Bl.a.: youryogashop.dk og yogaudstyr.dk. Er på landets biblioteker og streamingtjenester, som både lydbog og e-bog. (Og forresten: kan købes nederst på denne side, hvor du får sælig notesbog med i købet)

Hvad siger læserne 

“I en verden, hvor de fleste af os har travlt med at leve i hovedet, har Karina Helsted Moe gjort det til sin mission at tage os tilbage, ned og ind i kroppen. Denne bog er en glimrende guide til at genopdage kroppen som en indre skattekiste baseret på Karinas solide viden og mange års praktisk erfaring. ”
Karen Pallisgaard
yoga- og meditationslærer og forfatter til en
række bøger om yoga og meditation
“Karina Helsted Moe har med Bodyfulness beriget os med et meget vigtigt redskab til håndtering af, hvad vi i lægesprog kalder psykosomatiske symptomer. I mit arbejde som læge, anvender jeg allerede nogle af de teknikker, jeg har lært på kurser med Karina. Med bogen Bodyfulness får vi læger og andre sundhedsarbejdere nu et regulært redskab til vores patienter.”

Alice Højer Christensen
overlæge, ph.d. og speciallæge i
intern medicin og medicinsk gastroenterologi
“Vi er rigtig mange, der har brug for at komme fra tankerne og ned i kroppen. Med bodyfulness har jeg fundet en vej, der i den grad virker. (...) Karinas praktiske visdom kan tydeligt mærkes i denne bog, som man bare ønsker skal fortsætte og fortsætte.”
Nina Jensen
Psykolog
En meget vigtig bog - fyldt med vedkommende eksempler og rigtig gode øvelser, som mange undervisere i blandt andet yoga og meditation kan drage nytte af. Bogen er intens på en herlig måde - fængslende for dem, der er interesserede i kropsarbejde. Den har sin egen særlige energi og udstråler netop bodyfulness. 
Linnea Beek Hansen
Tranformational Breath© seniortræner
"En meget vigtig bog - fyldt med vedkommende eksempler og rigtig gode øvelser, som mange undervisere i blandt andet yoga og meditation kan drage nytte af. Bogen er intens på en herlig måde - fængslende for dem, der er interesserede i kropsarbejde. Den har sin egen særlige energi og udstråler netop Bodyfulness."
Linnea Beek Hansen
Transformational Breath© seniortræner
"Bodyfulness skal opleves. Det er en skøn kombination af åndedræt og bevægelse, som forløser stagnerede følelser og energi, åbner op til dybere indre kontakt, mere livfuldhed og glæde.
Jeg får åbnet til et tættere og kærligere samliv med min krop, og det føles virkelig dejligt.”
Anette Kjærgaard
Journalist, mentor og coach
Karen Pallisgaard
Alice højer Christensen
Nina Jensen
Bogen Bodyfulness i sanden

Ny bog – ny metode

Bodyfulness viser vejen fra tankerne og tilbage i kroppen. Metoden bliver for første gang i Danmark beskrevet i bogen Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen.

Bodyfulness er nærværstræning og minder dermed om mindfulness, men der er også væsentlige forskelle. For eksempel bygger bodyfulness på en helt ny åndedrætsteknik, en større frihed til at bevæge sig og en fuld accept af de følelser, der dukker op i kroppen.

Bogen er opdelt i tre trin, samt en øvelsesdel:
Trin 1: Kan du mærke din krop
Trin 2: Giv plads til alle dine følelser
Trin 3: Lev med kroppen som din guide
Se øvelser, der henvises til fra bog

Bestil bogen i dag

Og du får en matchende notesbog med i købet.
Din investering: 249 kr + fragt
Bestil her

Vil du have elastik og bold med? 

Få bog + notesbog + træningselastik (ca 2 m) + træningsbold
Din investering: 349 kr + fragt (spar 100 kr)
Bestil her
Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu