fbpx

Handelsbetingelser

Betaling
Bodyfulness modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms.

Fortrydelse og afbud
Online-produkter
Ved køb af online-produkter frasiger du dig fortrydelsesretten, så snart købet gennemføres. Medmindre andet er anført i beskrivelserne af forløbet. 

Retreats (weekend-retreats)
Ved afbud til retreats tidligere end 14 dage før begivenhed starter, får du dit indbetalte beløb retur fratrukket et depositum på 1.500 kr. Ved senere afbud returneres pengene ikke.

Ugeretreats sælges hos Spies. Vi henviser til Spies’ handelsbetingelser.

Workshops (begivenheder på et mindre antal timer = under et døgn)
Ved afbud til workshops tidligere end 14 dage før begivenhed starter, får du hele dit indbetalte beløb retur. Ved senere afbud returneres pengene ikke.

Efteruddannelsen Bodyfulness som Terapi
Ved afbud/framelding mere end 4 uger før 1. kursusdag fratrækkes 15 % af kursusprisen i refusionen. 

Ved afbud/framelding mindre end 4 uger til 1. kursusdag kræves samlet 50% i gebyr, dvs. der sker alene tilbagebetaling af 50 % af den indbetalte uddannelsesafgift.

Ved afbud/framelding mindre end 14 dage til 1. kursusdag gives der ingen refusion.

Videresalg og venteliste
Ved afbud har man lov til at videresælge sin “plads” til en anden, hvis vedkommende lever op til eventuelle krav for deltagelse. I tilfælde hvor der er venteliste, skal personer på ventelisten først have tilbudt den ledige plads.

Der er mulighed for at annoncere i Facebookgruppen Bodyfulness (https://www.facebook.com/groups/bodyfulness) og i Facebookgruppen Aktiviteter på Dyssekilde Yogacenter (https://www.facebook.com/groups/dyssekildeyoga).

Aflysning og ændring af dato
I helt ekstraordinære tilfælde, hvor det er nødvendigt at aflyse retreat/workshop/online-produkt, tilbagebetales hele beløbet. I situationer, hvor dato for retreat/workshop/onlineforløb ændres, tilbydes du at vælge mellem fuld tilbagebetaling og adgang til begivenhed på ny dato.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling vil ske inden for 14 dage, efter at vi har fået besked.

Disclaimer
Vi gør opmærksom på, at når du deltager på vores onlineforløb, kurser, workshops, retreats og andre arrangementer er det på eget ansvar.
Vores produkter i Bodyfulness kan ikke træde i stedet for almindelig lægebehandling, medicin eller sygdomsbehandling og foregår altid 100% på eget ansvar.
Bodyfulness tager ikke medicinsk, lægeligt eller juridisk ansvar for komplikationer eller bivirkninger der skulle være opstået som følge af brugen af anbefalinger og vejledninger til livsstil, kost, kosttilskud, træningsformer mv..

Corona-restriktioner
For fysiske Bodyfulness-aktiviteter følges regeringens corona-restriktioner. Deltagere bliver orienteret så tidligt som muligt om eventuelle krav.
Må man som tilmeldt melde afbud til f.eks. retreat eller workshop på grund af corona gælder de almindelige afbudsregler (se herunder).
OBS: det anbefales at tjekke egen rejse-/afbudsforsikring på forhånd. I flere tilfælde vil man være dækket, hvis man får konstateret corona og må melde afbud til et retreat.

Fortrolighedspolitik
Bodyfulness forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi videregiver ikke information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi sælger – naturligvis – heller ikke dit navn, adresse, e-mail, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart.

Konto nr. 5148 1059239

(Når du betaler med kort, er du beskyttet af “indsigelsesordningen“, hvilket ikke er tilfældet ved bankoverførsel)

CVR: 42 66 06 63

Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
www.bodyfulness.dk
info [@] bodyfulness.dk
Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu