fbpx

Krops-psykoterapi

En terapisession kan være meget forskellig alt efter dit behov. Jeg kombinerer typisk  samtaleterapi og kropsterapi.

Du får tid til at lytte indad og mærke, hvad din krop fortæller dig. Kroppen har et sprog, som vi ofte ikke er opmærksomme på. Ved at lytte til din krop kan du få frigjort gamle muskelspændinger og uforløste følelser. Kroppen har en formidabel evne til at reparere sig selv og genfinde balance. Hvis den vel at mærke får lov. 

Samtidig åbner du til helt nye indsigter.

I terapien indrager jeg min erfaring inden for følgende områder: åndedrætsterapi, gestaltterapi, kropsbehandlinger og indre-barn-arbejde.

Terapien løsner op for både kroppen og sindet, så du kan blive mere autentisk i livet. For de fleste er psykoterapi en lettelse, der skaber varig forandring i livet.

Terapien foregår i trygge rammer og med fuld tavshedspligt.

Hvad er din situation? 

Jeg har gode erfaringer med en lang række forskellige situationer og lidelser. For eksempel: 
Livskriser, f.eks. efter skilsmisse, jobskifte, konflikter etc. 
Stress
Milde depressioner, angst.
Misbrug - bl.a. arbejde, alkohol, mad.
Søvnproblemer.
Dårligt selvværd og selvbebrejdende adfærd.
Smerter i kroppen. Typisk uden en entydig årsag.  
Tilbagevendende negative mønstre. 

Hvorfor inddrage kroppen i terapien?

Når man inddrager kroppen i terapi giver det adgang til ny indsigt. Indsigt, som man ikke kan tænke sig frem. Det skyldes, at vi hver eneste dag bærer overbevisninger/følelser/traumer fra barndommen med os i vores kropslige hukommelse. Kroppen har på den måde svaret på, hvorfor vi sidder fast i uheldige mønstre. 
Når du giver din krop en stemme, vil du bevæge dig hurtigere ind til problemets kerne. Samtidig er det min klare erfaring, at du rykker dig væsentligt hurtigere, når kroppen inddrages i terapien. 

Det siger klienterne 

 • Benedikte Frank
  "Hos Karina får jeg fat i nogle dybere og vigtigere lag i mig selv end i almindelig samtaleterapi. Hver eneste behandling har gjort en mærkbar forskel for min trivsel og mit selvværd – både fysisk og psykisk “
  Benedikte Helene Frank
  Chefkonsulent og psykoterapeut
 • Peter øvig
  "At få en behandling hos Karina svarer til at genstarte computeren, når et eller andet har frosset den fast: Jeg har flere gange oplevet at komme ud fra behandlingsrummet med en ny livskraft – og i bedste fald også en større kærlighed og forståelse over for mennesker, jeg måske har haft en konflikt med.”
  Peter Øvig Knudsen
  Journalist og forfatter
 • Chris Manning
  "Once in a while you meet a therapist/artist that not only exceeds your expectations, but also redefines what you thought was possible. Karina’s mastery is a combination of truly high level skill, devastating empathy, and Shamen level intuition. All I know is it worked.”
  Chris Manning
  Founder Chris Manning Coaching Academy

Din investering

Første session: 1800 kr/1,5 timer

Derefter aftales det, om du kan have glæde af et terapi-forløb.

[Afbud skal meddeles senest 24 timer inden behandlingen starter. Ved for sent afbud betales 500 kr.]
siv-foto
Karina Helsted Moe med lysindfald

Min baggrund

I over 20 år har jeg haft klienter og ledet retreats og kurser. Jeg er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF*, åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og yogalærer (RYT 500). Derudover har jeg deltaget i og arrangeret en lang række kurser, forløb og uddannelser. Bl.a. i samarbejde med Jørgen Groth, Ea Lethin Vedel, Linnea Beek Hansen og Grethe Rosenkvist. 

Jeg har udviklet metoden Bodyfulness og er forfatter til bogen Bodyfulness - din vej tilbage i kroppen (2020).

Bestil en tid

Er du interesseret i et terapiforløb, så send mig en mail, hvor du kort beskriver din situation - og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Skriv til os lige her.  

Som klient har du adgang til online-universet

Hos Bodyfulness har vi et stort online-univers. Når du starter som klient, får du 2 måneders gratis medlemskab. Dermed har du adgang til en række fordele. Bl.a. øvelser, som vi kan inddrage i terapien.  
Helene (model) liggende med lukkede øjne
Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu