fbpx
Rystende impala

Shake that body, baby 🦚

Hvis du er trist til mode over den russiske invasion af Ukraine, forstår jeg dig virkelig godt. 

Jeg er selv fanget i et dilemma: På den ene side synes jeg, at man bør følge med, men samtidig får jeg så ondt i maven af at se alle de uskyldige menneskers skæbne. Der er meget at bekymre sig om. Men Bodyfulness er nu engang det modsatte. Bodyfulness er at være i nuet. Og sjældent har der været mere brug for det end nu. 

I denne blog kan du meget apropos læse, hvordan du ryster ubehagelige oplevelser af dig. Både friske og gamle oplevelser. 

Deltagerne på mit 10-ugers forløb har netop været igennem rystelse. Efter søndagens live fik jeg bl.a. disse reaktioner:

"Wow, det var vildt. Fantastisk følelse af frihed at "gå med kroppen" på den måde."

"Tak for dejlig stund med gode øvelser. Der kom tårer hos mig i flere af rystelserne."

"1000 tak for en fantastisk praksis 🙏💞. Min krop er blevet meget mere bevægelig og fri jeg har sluppet noget gammelt tung energi, så skønt 🎈❤️. Tak"


Rystelser kan virkelig noget, selv om de ser crazy ud.

Og hvis du ikke aner, hvad jeg taler om, så forestil dig ganske enkelt en hjort på savannen, der lige er undsluppet en løve. Den ryster, som om den er løbet ind i en højspændingsledning. Og hvorfor gør den det? Ganske enkelt for at ryste chokket af sig.

Der findes et utal af youtube-videoer. Se f.eks. denne stakkels impala, der først spiller død og derefter på magisk vis rejser sig.

Traume-forskere har fundet af, at mennesker - som jo stadig også blot er dyr - har samme evne.

Jeg har igennem mange år været fan af rysteøvelser. De er ikke blot nyttige, hvis du har været udsat for et traume, men også hvis du ganske enkelt har brug for at slippe mentale og kropslige spændinger.

Måske kender du fænomenet i lille skala. Du har set noget væmmeligt i tv, og det giver et lille spjæt eller en kuldegysning. Ja, du ryster chokket af dig. Bliver du opmærksom på disse små øjeblikke, kan du bevidst dyrke dem. Forstærke rystelser og blive en sand mester i at ryste små og store oplevelser af dig. Samt forløse kropslige spændinger.

I nedenstående korte session kan du selv lære at "ryste af dig".

Karina Helsted Moe med hue
Varme hilsener
Karinas signatur

Se alle vores kommende retreats her

Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu