fbpx
Karina på strand - hovedet i hænderne

Er du også omgivet af idioter? 🤬

Kender du det der med, at din partner er virkelig, virkelig irriterende?

Du tænker måske et kort øjeblik: hvad i himlens navn laver jeg med ham/hende. ØV! Af alle de partnere i verden, man kunne være endt sammen med, så er jeg havnet her. 

Jeg gætter på, at du indimellem kender den følelse. Det kunne også være en kollega, en chef, en søster eller din mor. Måske alle sammen. Uheldigt! Der er da adskillige søde mennesker i verden, og så skal jeg være omgivet af idioter.

På et eller andet tidspunkt i denne skummende proces, ser du på dig selv i spejlet og spørger:

Det har ikke noget med mig at gøre, vel?

Nogle gange er svaret fra dit rødmende spejlbillede: JO.

Vi kender formodentlig alle ovenstående i forskellig grad. Og i forskellige scenarier. Spørgsmålet er, hvad man stiller op med erkendelsen af, at det i virkeligheden ikke er alle andre, der er idioter?

Mit bud vil være: Fokuser indad.

Det er mit eget greb. (selv om jeg naturligvis aldrig skumler over mine nærmeste 🙈)

Og det er så her, at Bodyfulness kan hjælpe. I stedet for at slå dig selv oven i hovedet (=skam), så lav en kropslig nærværsøvelse, hvor du alene fokuserer på de kropslige fornemmelser, du mærker. Efterhånden mærker du de følelser, der strømmer i din krop. Og kunsten er selvfølgelig at holde de fordømmende tanker ude af spillet. Du ønsker at vende opmærksomheden indad, finde ud af, hvilke følelser der ligger under din vrede og irritation, som du har vendt mod verden.

Meget ofte vil du mærke ked af det-hed. Sorg. Tårerne vil måske trille. Det er kun godt. Vær med det, der er.

Hvis du har brug for en guide, kan du lytte til denne lille åndedrætsmeditation. Jeg lavede den for et par år siden, men rigtig mange bliver ved med at bruge den, så måske rammer den også dig. 
Og så til noget helt andet: 
Mange har gennem de seneste år spurgt, om jeg ikke skulle lave en egentlig uddannelse i Bodyfulness. 

JO, meeen ... siger jeg altid. 

For jeg har længe haft lyst. Men tiden har ikke været der. Og tanken har heller ikke været modnet. 

Men nu sker der noget.😊 

De første streger er tegnet. Bodyfulness i Terapi bliver navnet. Det bliver en intensiv efteruddannelse over et halvt år primært for psykoterapeuter og psykologer. Første hold starter februar 2023. Du kan læse mere her. Uh, det er spændende. 
Karina Helsted Moe med hue
Varme hilsener
Karinas signatur

Se alle vores kommende retreats her

Bodyfulness ApS
Ved Skansen 10
3390 Hundested
CVR: 42660663


+ 45 27 21 11 95
info@bodyfulness.dk
crossmenu